Meshkujt kanë zbuluar arsyen e vërtet se përse i tradhtojnë të dashurat apo gratë, dhe nuk është ajo çfarë shumica e grave e kanë pritur

Shumë njerëz supozojnë se tradhtarët e kryejnë aktin vetëm se janë mërzitur me lidhjen e tyre, por kjo nuk është arsyeja e vërtetë për shumë meshkuj!

Në fakt, duket se mërzia në lidhje nuk është as në mesin e top tri arsyeve se pse tradhtarët kërkojnë dikë tjetër për seks.

Sipas “Superdrug Online Doctor”, arsyeja më e zakonshme se përse meshkujt tradhtojnë është e thjeshtë: personi tjetër është thjesht seksi!

Një anketim tronditës me mbi 2,000 tradhtarë, ka treguar se meshkujt evropianë nuk mund t’i rezistojnë joshjes së një personi tjetër.

Reklama

Sidoqoftë, arsyeja e dytë më e zakonshme se përse meshkujt tradhtojnë ka qenë gjendja emocionale, ku meshkujt kanë raportuar se kishin vendosur të tradhtonin pasi që personi tjetër kishte qenë aty për të!

Reklama

Kjo arsye është e njëjtë me arsyetimin primar të grave evropiane, ku kanë raportuar se arsyeja e parë se përse tradhtojnë është se partneri i tyre nuk u kushton mjaftueshëm vëmendje. /Telegrafi/