Një tornado i fuqishëm përshkoi një qytet britanik të shtunën, duke shkaktuar shembjen e pemëve, rrafshimin e rrethojave dhe shkatërrimin e çative.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, tornado goditi qytetin e Northampton në mbrëmje, ndërsa erërat e mëdha dhe stuhitë vërshuan zonën.

Tornado shkatërroi rrënojat dhe panelet e gardheve të banorëve rreth zonës, ndërsa thonë se dëmet do të kushtojnë me mijëra funte.

Vendësit e tjerë thonë se si pasojë e kësaj dukurie shumë çati të shtëpive u shemben sakaq edhe linjat e energjisë u ndërprenë. /Telegrafi/

A tornado ripped through Northampton at around 8pm yesterday damaging homes and allotments. Pictured is the aftermath of the chaos

Pictured is the destruction of Moulton Allotments in Northampton after a tornado ripped through the area yesterday evening

Following the tornado in Northampton yesterday, locals reported tiles being ripped from rooftops, power lines coming down and trampolines and bins being lifted from gardens

One fence on the allotment was completely torn from the ground and was seen crushing the vegetables underneath

Gardeners at Moulton Allotments were left counting the cost as entire sheds were overturned and fence panels lifted from the ground

After the twister passed through the area, debris was seen littered across paths in the allotment