Kemi dëgjuar tashmë se në kryeqytetin tonë po ndërtohet ajo që lirisht mund të konsiderohet ajka arkitektonike – Linda Premium Residence.

Pritja është e madhe për një prej mrekullive mbreslënëse që do të ofrojnë pamje spektakolare për gjithë Prishtinën dhe një mundësi të re të jetesës, në stilin ndërkombëtar.

Banimi në këtë kompleks nuk është vetëm privilegj, është kënaqësi e cila vetëm mund të përjetohet nëse jetoni në të, e të shikohet nga të gjithë me hamendje sepse me reazlimin e Lindës, do të lindë edhe kryeqyteti.

Ajo që është kryefjalë për Lindën është ambienti mbreslënës dhe kujtimet që do t’i ndërtoni me familjen tuaj nga ‘penthouse’ unikal me pamje inspiruese kah gjithë Prishtina.

Terracat me gjelbrim sigurojnë ambient sa më të bukur, kurse karakteristikat tjera si siguria e jashtëzakonshme dhe mjeku i lagjes vetëm sa e bëjnë atë kompleksin e pakontestueshëm apo numër një në vend.

– Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese
– Ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik
– Dy sistem etë ngrohjes qëndrore
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit

Karakteristikat e Lindës janë të pafundme ashtu siç do të jetë një kënaqësi pafund jeta e re në të, për të cilën do t’iu falënderohen gjenerata të tëra.

Për t’u bërë me banesë të re mund të kontaktoni në:
0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar