Një pacient me coronavirus që kaloi 48 ditë në gjendje kome në Angli, pasi u zgjua e kuptoi se nëna e tij kishte ndërruar jetë nga virusi.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Mohamed Azeem, 35 vjeç, u pranua në spitalin e Bradford Royal Infirmary, pasi vuante nga sëmundja e COVID-19.

Pasi iu përkeqësua gjendja, ai u nxitua për në kujdesin intensiv dhe u vendosë në ventilator.

Pas më shumë se një muaj e gjysmë në gjendje kome, Azeem, arriti të këndellej, megjithëse pasi u zgjua pranoi lajmin se nëna e tij kishte ndërruar jetë, ndërsa ai ishte pa vetëdije. /Telegrafi/

A taxi driver survived 48 days in a coma battling coronavirus only to discover his mother also contracted the virus and died in the hospital bed beside him. Mohammed Azeem, 35, went into cardiac arrest three times and was brought back from the brink of death by medics at Bradford Royal Infirmary.