Një operacion ndërkombëtar antidroge mes Shqipërisë dhe Italisë është formuar në arrestimin e një grupi kriminal.

Mësohet se deri më tani janë arrestuar disa persona, shtetas shqiptarë dhe italianë.

Gjithashtu mësohet se rreth orës 10:30 të ditës së sotme do të ketë një konferencë për shtyp në Itali rreth këtij operacioni. /TCH/