Venko Filipçe dhe Zoran Zaev, në vend që të japin dorëheqjen, ata defokusojnë dhe arrestojnë njerëzit që protestuan në mënyrë paqësore, tha zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së Dimçe Arsovski.

“Venko Filipçe dhe Zoran Zaev duhet të japin dorëheqjen menjëherë, në mënyrë që hetimi të vazhdojë pa probleme, në mënyrë që ata të mos ndikojnë.

Në vend të kësaj, ata nuk duhet të arrestojnë qytetarët që protestojnë në mënyrë paqësore, dhe kështu të defokusohen nga dorëheqjet e tyre” tha Arsovski.

Ai shtoi se OBRM-PDUKM mbështet qytetarët që protestojnë, sepse ata me të drejtë protestojnë kundër pakënaqësisë me hetimin aktual që po ndodh, gjegjësisht të cilin, siç tha ai, e kontrollojnë Venko Filipçe dhe Zoran Zaev./Telegrafi/