Para se të merrni vendimin jetësor e të bërit me vendbanim të ri gjithmonë pyetja që parashtroni është “A ka objekti ashensor?”

Kur merrni përgjigjen pozitive atëherë fillojnë pyetjet tjera se sa është kualitativ, i shpejtë etj.

Përgjigjet pozitive për këto pyetje i gjeni në një emër të vetëm, pra në Prishtina City Center.

Shitet penthouse më i lartë në Kosovë! Shitet penthouse më i lartë në Kosovë!

Prishtina City Center është kompleksi banesor më i riu në kryqytet, me lokacion në qendër të kryeqytetit më saktësisht në Pejton, me ndërtim kualitativ dhe efiçient, me dy kulla gjigante të cilat kanë tri hymje dhe secila hymje ka tre ashensorë ku çdo kat i ka tri banesa në hymje, njëri nga ashensorë është emergjentë dhe dy ashensorët tjerë për banorë.

Këta ashensorë janë të shpejtë 3 metra në sekondë, janë të ndërtimit më kualitativ të mundshëm dhe vijnë nga brendi i mirënjohur global Kone me prejardhje nga Helsinki, Finlandë.

Pra ashensorët finlandezë gjigantë janë në kullën më gjigante në Kosovë.

Po ashtu Prishtina City Center ofron pamje mahnitëse ku e keni mundësinë të shihni qytetin si pikturë nga kati i 31-të nga kullat ikonike më të larta në kryeqytet.

Shitja ekskluzive nga Pro Real Estate, për të blerë pronën tuaj na kontaktoni në numrin tonë të telefonit: 048 888 444

Për më shumë informata:

Web: pristinacitycenter.com

Facebook: Prishtina City Center

Instagram: prishtinacitycenter