Një klient shqiptar nga Zvicra ka blerë penthouse-in më të lartë në Kosovë, me sipërfaqe 563m2 në katin 31 në kullën lindore, ndërtuar me standarde evropiane dhe me pamjen më të mirë në kryeqytet.

Të jetosh në penthouse do të thotë të përjetosh një lloj aventure duke shijuar pamje prej një kati të lartë dhe do të thotë të realizosh ëndërrën tuaj me një ambient të shkëlqyeshëm jetese.

Tarraca e Penthouse në katin 31

Dhoma e ditës me pamje nga qendra e qytetit

Dhoma e fjetjes

Cdo gjë merr kuptim ndryshe kur atë pamje e shijon nga një penthouse në kullën e lartë 31 katëshe në qendër të Prishtinës.

Dhoma e kinemasë

Padyshim që kjo kullë e lartë i përket projektit gjigant Prishtina City Center që po na mahnit dita ditës.

Prishtina City Center është kompleksi banesor më i riu në kryqytet, me lokacion në qendër të kryeqytetit më saktësisht në Pejton, me ndërtim kualitativ dhe efiçient si dhe me pamje mahnitëse ku e keni mundësinë të shihni qytetin si pikturë nga kati i 31-të nga kullat ikonike më të larta në kryeqytet.

Kulla Lindore ka gjithsej 6 penthouse, prej tyre 2 jane shitur edhe 4 janë në dispozicion ndërsa kulla Perendimore ka gjithsej 6 penthouse ne dispozicion.

Edhe kjo shitje që do të hyj në histori si penthouse i parë i kësaj lartësie në Kosovë u realizua nga Pro Real Estate, kompania që ka shitjen ekskluzive në Prishtina City Center.

Sasia e penthouse në Prishtina City Center është e limituar, andaj na kontaktoni në 048 888 444 për të parë nga afër ato.