Daizha Morgann në një intervistë për “Whimn” ka zbuluar gabimin të cilin e bëjnë shumica e çifteve

Morgann thotë se as vetë nuk ka përdorur lubrifikues derisa nuk ka filluar të punojë në industrinë e filmave pornografikë, ndërkaq tani nuk mund ta imagjinojë seksin pa lubrifikues.

Ajo ka treguar që është gabim i madh i shumë femrave që refuzojnë të përdorin lubrifikues, andaj seksi u bëhet paksa i pakëndshëm për shkak të penetrimit të vështirë, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu, mund të shkaktojë fërkime dhe irritime, ndërkaq kjo është ndjenjë të cilën e dëshironi kur me partnerin u dorëzoheni afsheve.

Daizha thotë se as vetë nuk ka përdorur lubrifikues derisa nuk ka filluar të punojë në industrinë e filmave pornografikë, ndërkaq tani nuk mund ta imagjinojë seksin pa të.

– Besoj që ekziston një damkë e çuditshme e cila mbisundon tek femrat të cilat përdorin lubrifikues – ky është treguesi që po plakesh. Është gabim!

Pa marrë parasysh moshën, hormonet apo lagështinë, lyerja kurrë nuk është e keqe. E bën seksin më të këndshëm – ka sqaruar ajo.

Ajo ka theksuar që ekzistojnë lloje të ndryshme lubrifikuesish, andaj secila femër mund të gjejë sipas shijes së vet, mirëpo më të mirët janë ata me bazë uji. /Telegrafi/