Prindërimi është shumë më tepër se sa përqafimi, kujdesi, ushqyerja, loja, vënia në gjumë dhe veprime të tjera të shkëlqyera që marrin pothuajse çdo moment të kohës së kaluar me fëmijët.

Ndonjëherë këto janë disa veprime krejtësisht jo tërheqëse që janë të pashmangshme, dhe një prej tyre është pastrimi i hundës së bllokuar.

Nëna e Whitney Leavitt ndau një video në TikTok duke treguar se si e bën atë.

@whitleavittit’s okay you can 🤮 if you need to♬ original sound – Whitney Leavitt


Domethënë, metoda e saj është bërë objekt diskutimi i shumë përdoruesve dhe përcakton se cilin pozicion do të marrësh pasi të shikosh videon e mëposhtme.

“Kështu i heq gërhitjet e Liamit. E bëra para miqve dhe familjes, pa menduar”, thotë Whitney, duke shtuar se anëtarët e familjes së saj donin të riktheheshin në atë skenë.

Duke treguar se si funksionon, u bë virale dhe njerëzit u mërzitën pasi panë videon. “Të dua, por nuk mund ta përfaqësoj këtë”, komentoi një person.

Një tjetër shtoi se “Unë i dua fëmijët e mi, por absolutisht jo. Jo. Në asnjë mënyrë”. /Telegrafi/