LAJMI I FUNDIT:

Një zgjidhje e avancuar për rënien e flokëve

Një zgjidhje e avancuar për rënien e flokëve

Rënia e flokëve mund të ketë një ndikim të madh në vetëbesimin e një personi. Shumë individë ndihen të pakënaqur me pamjen e tyre kur fillojnë të humbasin flokët. Me kalimin e viteve, janë zhvilluar zgjidhje të ndryshme për të adresuar këtë çështje. Ndryshe nga solucionet e përkohshme si paruket apo paruket, operacioni i mbjelljes së flokëve ofron një zgjidhje të përhershme për rënien e flokëve.  Kirurgjia e transplantit të flokëve ofron një mundësi për të rivendosur një vijë flokësh me pamje natyrale, duke i ndihmuar individët të rifitojnë vetëbesimin e tyre dhe të përmirësojnë cilësinë e tyre të përgjithshme të jetës.

Dy metoda që kanë fituar njohje në fushën e transplantimit të flokëve janë implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve (DHI) dhe ekstraktimi i njësisë folikulare (FUE). Këto teknika moderne të mbjelljes së flokëve ofrojnë rezultate me pamje natyrale. Kirurgët e aftë mund të dizajnojnë me kujdes vijën e flokëve dhe të vendosin në mënyrë strategjike folikulat e transplantuara që të përputhen me densitetin, drejtimin dhe këndet ekzistuese të flokëve të pacientit. Kjo lejon një përzierje midis flokëve të transplantuar dhe atyre natyralë, duke rezultuar në një pamje natyrale. Kjo metodë është e përshtatshme dhe për femra pasi që nuk është e nevojshme prerja ose shkurtimi i flokëve në mënyrë që të bëhet transplanti i flokëve.

VatanMed në Kosovë ofron pikërisht këto shërbime të kirurgjisë së transplantit të flokëve. VatanMed është një grup klinikash të specializuara në fushën e transplantit të flokëve, mjekres, mustaqeve dhe vetullave, në fushën kirurgjikale estetike si dhe në stomatologji. Që nga themelimi në vitin 2007 në Stamboll, VatanMed ka patur një rritje masive duke u zgjeruar në 23 klinika në mbarë botën ku përfshihet edhe Kosova. Gjatë 17 viteve në operim, është besuar nga më shumë se 50,000 pacientë të kënaqur nga e gjithë bota.  Andaj falë, certifikatës së vlefshme të garancisë, sistemeve teknologjike më të avancuara dhe përvojës 17 vjeçare, VatanMed janë më se të specializuar të kryejnë operacionet e DHI dhe FUE. Në Klinikën Vatanmed, zbatohet një politikë çmimesh e orientuar nga njeriu për të siguruar kënaqësinë e klientit andaj në VatanMed DHI vjen me një cmim prej 1390€ dhe FUE me 1090€.

Kuptimi i transplantit të flokëve DHI: Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve (DHI) është një teknikë e avancuar e transplantimit të flokëve që ka fituar popullaritet vitet e fundit. Ai ofron disa avantazhe ndaj metodave tradicionale, duke përfshirë kontrollin e saktë mbi dizajnin e vijës së flokëve, rezultate me pamje natyrale dhe dhëmbëza minimale. DHI përfshin nxjerrjen e folikulave individuale të flokëve nga zona e dhuruesit duke përdorur një stilolaps Choi, i cili lejon implantimin e menjëhershëm të folikulave në zonën e marrësit pa pasur nevojë për vende marrëse të krijuara paraprakisht.

Eksplorimi i transplantit të flokëve FUE: Nxjerrja e njësisë folikulare (FUE) është një tjetër teknikë e përdorur gjerësisht e transplantit të flokëve. Ai përfshin nxjerrjen e folikulave individuale të flokëve direkt nga zona e dhuruesit duke përdorur një mjet të specializuar mikrokirurgjik. Ndryshe nga korrja e shiritave, e cila përfshin heqjen e një rripi lëkure, FUE lë plagë të vogla, si pika, që janë më pak të dukshme dhe lejojnë një rikuperim më të shpejtë. Folikulat e nxjerra më pas implantohen në zonën marrëse, duke krijuar një vijë flokësh me pamje natyrale.

Nëse keni nevojë për një intervenim të tillë, i cili me të vërtetë do ta ndryshojë jetën tuaj dhe do t’ua kthejë vetëbesimin, mund të caktoni terminin për KONSULTIM FALAS duke kontaktuar VatanMed-in në: Nr. tel: +383 45 781 888 apo na vizitoni në web faqen tonë: www.vatanmedks.com

Oferta vlen nga 01 deri më 15 Qershor!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Egjipti ia kthen shpinën Rusisë, blen grurë nga Franca dhe Bullgaria

Botë
Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Ekonomi
Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Nuk kalon marrëveshja për 'Rehabilitimin e linjës hekurudhore 10 B', nuk ka kuorum

Ekonomi
Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Konjufca: Qëllimi i këtij debati parlamentar është për të shkëmbyer akuza e jo për ta themeluar Komisionin hetimor

Ekonomi
Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Prodhimi i Brendshëm Bruto i Kosovës arrin në rreth 9 miliardë euro, për kokë banori është mbi 5 mijë euro

Ekonomi
Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Përsosmëria e pakrahasueshme e sallamës EXTRA me origjinë sllovene: Pse duhet ta konsumoni para prodhimeve tjera?

Kosmonte Foods
Kalo në kategori