LAJMI I FUNDIT:

Një test me katër pyetje tregon a jeni në një lidhje të përkushtuar

Një test me katër pyetje tregon a jeni në një lidhje të përkushtuar

Nuk ka dyshim se në një marrëdhënie mes dy njerëzve duhet bërë një kompromis. Më së shpeshti shprehet gjatë marrjes së vendimeve.

Mendoni se sa shpesh keni ndryshuar mendimin ose qëndrimin tuaj për të përmbushur kërkesat e partnerit tuaj? Kompromiset janë një parashikues i mirë i tipareve pozitive të marrëdhënieve si kënaqësia dhe respekti.


Si përshtatet partneri juaj në familjen tuaj?

Marrëdhënia mes partnerit dhe familjes suaj është jashtëzakonisht e rëndësishme, veçanërisht nëse jeni duke menduar të martoheni. Harmonia është një tregues i shkëlqyer i stabilitetit martesor dhe marrëdhënieve të kënaqura.

A ndiheni të ngarkuar kur shprehni nevojat tuaja?

Është e natyrshme të kesh pritshmëri. Teoria e marrëdhënieve cilësore sugjeron që partnerët janë një lloj kujdestari dhe ofruesi mbështetës. Në këtë mënyrë ata tregojnë bujari, pranim dhe mirëkuptim. Kur një partner nuk ofron një përgjigje të tillë, pala tjetër mund të ndihet e ngarkuar, gjë që është shenjë e një marrëdhënieje jo të shëndetshme.

Burrat e martuar kanë 20 për qind më pak rrezik për një vdekje të hershme, zbulon një studim i madh
Lexo po ashtu Burrat e martuar kanë 20 për qind më pak rrezik për një vdekje të hershme, zbulon një studim i madh

Partneri juaj shkon mirë me miqtë tuaj?

Edhe pse dashuria duket si një vend për dy persona, miqtë mund të luajnë një rol të rëndësishëm në marrëdhënien tuaj. Miqtë mund të ofrojnë mbështetje, të shikojnë në mënyrë objektive të metat dhe virtytet e një partneri dhe të marrin në konsideratë cilësinë e marrëdhënies suaj.

Jeni të lumtur pavarësisht stresit?

Për shkak të një periudhe stresuese dhe të turbullt, është e rëndësishme të kesh një person tek i cili mund të mbështetesh. Nëse ky është partneri juaj, ju keni një të ardhme të ndritur përpara. Krijoni zakone që ju sjellin të qeshura dhe relaksim.

Në trend Stil

Më shumë
Gjëja e parë që shihni në foto zbulon të vërtetën për ju: Deri tani testi më i saktë i personalitetit

Gjëja e parë që shihni në foto zbulon të vërtetën për ju: Deri tani testi më i saktë i personalitetit

Lifestyle
“Data më tragjike” në historinë njerëzore po afron - në këtë ditë ngjarjet e errëta përsëriten me shekuj

“Data më tragjike” në historinë njerëzore po afron - në këtë ditë ngjarjet e errëta përsëriten me shekuj

A e dini se...
Mos i fshini enët me letër higjienike! Kur të shihni se çfarë ndodh, as që do t’ju shkojë mendja ta bëni më

Mos i fshini enët me letër higjienike! Kur të shihni se çfarë ndodh, as që do t’ju shkojë mendja ta bëni më

Këshilla dhe ide
Burri hasi në një gur varri me një kod QR - kur e skanoi nuk mund ta imagjinonte se çfarë pa

Burri hasi në një gur varri me një kod QR - kur e skanoi nuk mund ta imagjinonte se çfarë pa

A e dini se...
A mund të gjeni dy pllaka identike? A keni sy për detaje?

A mund të gjeni dy pllaka identike? A keni sy për detaje?

Stil
Test psikologjik: Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni anët pozitive dhe negative të personalitetit tuaj

Test psikologjik: Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni anët pozitive dhe negative të personalitetit tuaj

Lifestyle
Kalo në kategori