Asnjë lojë nuk është e papërballueshme për këtë bishë, bëhet fjalë për një ndër kartelat grafike më të fuqishme në treg e të cilën keni mundësi ta bleni me çmim më të lirë se sa në vlerën që ka.

Karta grafike Zotac GeForce RTX 3090 Trinity 24 GB, është një kartë grafike jashtëzakonisht e fuqishme.

Procesori grafik përdor arkitekturën Ampere dhe arrinë një frekuencë prej 1695 MHz. Kartela ofron lidhësit: 2x HDMI 2.1 dhe 2x DisplayPort 1.4a me një rezolucion maksimal prej 7680 x 4320 px. Poashtu, është e pajisur me një lidhës 2x 8-pin për furnizimin me energji elektrike.

Këtë kartelë grafike mund ta merrni nga çmimi  1,799.50 euro  në vetëm 1,199.50 euro, me 600 euro zbritje.

BLEJ KËTU

Nga teknologjitë dhe programet e përdorura dhe të mbështetura, kartela ofron: OpenGL 4.6, DirectX 12 Ultimate, përshpejtim DLSS AI, GeForce Experience, drejtues Game Ready, VR, NVIDIA G-Sync, NVIDIA Ansel, NVIDA NVLink dhe HDR.