LAJMI I FUNDIT:

Një çantë, dhurata e përkryer – disa ide për të zgjedhur të duhurën

Një çantë, dhurata e përkryer – disa ide për të zgjedhur të duhurën

Një çantë nuk është kurrë e tepërt për një femër, ndaj dhe është zgjedhja më e mirë për dhuratë, duke qenë se jemi nuk jemi larg periudhës së festave të fundvitit

Po çfarë modeli të zgjedhim?


Duke qenë se bëhet fjalë për dhuratë shtëpitë e modës sugjerojnë çantat e vogla, të përshtatshme për ngjarje të rëndësishme, festa, mbrëmje intime, por mjaft komode edhe për ditën.

Një tjetër model që do të bënte figurë të mirë janë edhe çantat bizhu, të cilat mbahen në dorë, për t’i dhënë pamjes tuaj një hije luksi dhe elegance.

Ka hapësirë edhe për çantat e mëdha, por mbi të gjitha duhet të keni parasysh stilin e personit të cilit do t’ia bëni dhuratë.

/Telegrafi/