Nga: Çezar Ndreu

Dokumenti që Auron Tare pretendon se Martin Camaj ka firmosë si bashkëpuntor i Sigurimit, rezulton të jetë jo i vërtetë.

Duhet të jetë një dokument i përpiluar nga Sigurimi, për arsyet që diheshin.

E para gjë në këto raste vërtetohet shkrimi dhe firma.

Meqë unë kisha dy dokumente të shkruara dhe firmosura nga vet Camaj, janë letra dhe kartolina, për Vit të Ri 1979 dërguar në ShBa.

Po i bashkëngjis letrës së Sigurimit për të vërtetuar firmën

Firma origjinale e Martin Camajt as i afrohet asaj të përpiluar në Tiranë!

Duke i shtuar edhe atë qe akoma në 1948 shkruhej:

Vdekje Fashizmit – Liri Popullit?