Reperi B52 ndërroi jetë kohë më parë dhe kujtimi për të vazhdon të jetojë.

Hip hop komuniteti ishte në zi kur mësoi për vdekjen e reperit në SHBA.

Në Biel të Zvicrës janë shqiptarë atje dhe antarë të TBA që kanë realizuar grafite në një mural të madh në kujtim të reperit B52.

Ky grafit i realizuar është shpërndarë edhe nga reperë të TBA si Klepto dhe Don Phenom.

B52 vdiq në moshën 32 vjeçare ndërsa emri i vërtetë i tij ishte Gëzim Hajdini. /Telegrafi/