Në mungesë të kursimeve për pushimet verore, kosovarët çdo herë e më shumë po iu drejtohen bankave komerciale.

Njohësi i çështjeve ekonomike, Mustafë Kadrijaj, marrjen e kredisë për pushimet e verës e konsideron jo të drejtë. Ai shprehet se që nga paslufta bankat në vendin tonë e kanë humbur komplet sensin e logjikës ekonomike dhe janë bërë fajdexhinj të licencuar.

Ndërsa, zëdhënësja e kompanisë turistike Fibula Travel, Fidane Ymeri, konfirmon se një numër i konsiderueshëm i personave që shkojnë në pushime nëpërmjet kredive. Madje, agjensionet kanë bashkëpunim me të gjitha bankat komerciale në vendin tonë. /Tribuna Channel/