Festivali i teatrit në Kosovë, “Prishtina International Theater Festival”, përmbylli edicionin e tij të dytë.

Edicioni i sivjetmë ka pasë shtatë shfaqje nga vendi, rajoni dhe bota, që të gjitha në programin garues.

Çmimet janë si më poshtë:

• Çmimi “Best Play: Student Choice” – “Holly Shit” – Kosova

• Çmimi “Best Play: Media Choice” – “Holly Shit” – Kosova

• Çmimi “Best Supporting Actor” – Drita Kaba Karaga, “Gratë” – Maqedonia

• Çmimi “Best Director” – Ana Bateva, “Pula” – Bullgaria

• Çmimi “Best Play” – “Pula” – Bullgaria

• Çmimi kryesor i PITF 2018, “Best Actor” – Adrian Morina, Ylber Bardhi, “Holly Shit” – Kosova