Këngëtari Naim Abazi dhe bashkëshortja e tij, Mihrije Braha, janë të martuar prej vitesh dhe momentalisht janë një nga çiftet më të pëlqyera të estradës.

Ata edhe këtë fundvit janë duke u përgatitur për projekte të reja, gjersa komentohen më shumë për jetën private.

Çifti i njohur së fundmi kanë dhënë një intervistë për ABC, ndërsa kanë rrëfyer për njohjen e takimin e tyre të parë.

Foto: YouTube

Në pyetjen se cila ishte gjëja e parë që kanë pëlqyer te njëri-tjetri kur janë njohur për herë të parë, ata dhanë përgjigje mjaft interesante.

Të gjitha lajmet nga Naim Abazi Të gjitha lajmet nga Naim Abazi

Artistja e mirënjohur tha se ka pëlqyer fillimisht zërin e tij duke shtuar: “Për mua fillimisht zëri, pa e parë fare.. pastaj edhe karakteri”.

Reklama

Foto: Facebook

Ndërkohë që Naimi theksoi se ishte bukuria e saj që i ka rënë në sy dhe se ishte dashuri me shikim të parë.

Reklama

“Për mua sa e kam parë, bukuria, jam dashuruar menjëherë”, vazhdoi Abazi.

Të njëjtit nga ky fryt i dashurisë kanë vetëm një djalë të quajtur, Plator. /Telegrafi/