Klan Kosova ka siguruar pamje nga Qendra e Paraburgimit në Prizren, ku ka vdekur në rrethana ende të paqarta aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari.

Dehari ka vdekur të shtunën e kaluar me 5 nëntor nga, siç thuhet, asfiksia – mbetja pa frymë. Por, ende nuk ka një vendim përfundimtar se a ka bërë vetëvrasje Dehari apo është vrarë.

Vetëvendosje thotë se janë të bindur se Dehari nuk e vrau veten, por se atë e bëri dikush tjetër.

Këto pamje tregojnë momentin kur Dehari nxirret nga qelia e tij e burgut dhe nuk dihet nëse është ende gjallë apo pa shenja jete. /Klan Kosova/