LAJMI I FUNDIT:

Momente qesharake nga “përditshmëria” shqiptare (Foto)

Momente qesharake nga “përditshmëria” shqiptare (Foto)

Këto janë disa nga fotot më “veçanta”.

Besojeni ose jo, ato janë bërë në Shqipëri, ndërsa “famën” e kanë marrë përmes rrjeteve sociale. /Telegrafi/


“Kreativiteti” shqiptar që të bën të qeshësh me zë! (Foto)
Lexo po ashtu “Kreativiteti” shqiptar që të bën të qeshësh me zë! (Foto)
“Burrat nën një hije”… dhe shumë çudi shqiptare! (Foto)
Lexo po ashtu “Burrat nën një hije”… dhe shumë çudi shqiptare! (Foto)