LAJMI I FUNDIT:

“Burrat nën një hije”… dhe shumë çudi shqiptare! (Foto)

“Burrat nën një hije”… dhe shumë çudi shqiptare! (Foto)

Thonë se meshkujt shqiptarë janë gjentëlmenë, por në këtë rast nuk ndodhi kështu. Ky është një nga shumë raste me çudi shqiptare.

Po të shohësh faqet në internet, që “ushqehen” me të tilla çudi nga realiteti ynë, habitesh. /mapo.al/