Menaxheri i kombëtares Bajram Shala edhe ndihmës selektori Muharrem Sahiti, janë paraqitur në konferencë për media.

Ata kanë folur për ndeshjen me Suedinë dhe mundësinë.

“Ndeshja është jashtë kalendarit të FIFA-s dhe lojtarët kryesorë do të mungojnë”.

(Foto: Telegrafi/Ridvan Slivova)

“Jemi duke biseduar me disa lojtarë të Kosovës të cilët gjenden në Skandinavi për të luajtur në këtë ndeshje”.

“E para nuk është datë e UEFA dhe vështirë është të grumbullohen lojtarët e grupit A por jemi duke bisedua me disa lojtarë që i kemi në shtetet skandinave dhe këto ditë po presim se cili lojtar do të na bashkohet nga jashtë”.

Reklama

“Herolind Shala pritet që të vijë”. ka thënë Sahiti. /Gazeta Sheshi/