Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informon se mëngjesin e sotëm ka përfunduar testimi i tre rasteve të reja të dyshuara në laboratorin e virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik.

Rastet ishin me histori udhëtimi me vendet e prekura nga coronavirusi COVID-19 dhe kanë rezultuar negative.

Deri në këto momente janë testuar 26 raste për coronavirusin e ri./A2/