0Shares

Ministri i Infrastrukturës, në detyrë Lutfi Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ (MI) nr.08/2017 për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit Administrativ (MI) nr. 09/2015.

Udhëzimi Administrativ përbëhet prej 13 Neneve të plotësuara, të cilat përcaktojnë rregullat e funksionimit për kyçje, instalime nëpër tokën rrugore dhe për shfrytëzim të tokës së rrugëve nacionale dhe rajonale. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)