0Shares

Sot, Microsoft është duke e përfunduar udhëtimin e Windows Vista. Kjo do të thotë që sistemi më nuk do të marrë përditësime të sigurisë nga Microsoft.

Kështu, nëse e gjeni veten duke përdorur një kompjuter me Vista, duhet të gjeni një mënyrë për të marrë një version më të ri të Windows për të pasur një pajisje të siguruar.

Në vitet 2000, Windows kishte prezantuar tre versione të ndryshme të sistemeve operative: Windows 2000, në vitin 2000 dhe më pas Windows Millenium që ishte i mbushur me gabime.

Më vonë, erdhi Windows XP, shpëtimi i Microsoft. Në krahasim me XP, sistemin më të famshëm ndër vite të Microsoft, Vista kishte shumë më shumë kërkesa hardverike. Një kompjuter që mund të punonte me Windows XP nuk mund të performonte mirë me Vista.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)