Michael Douglas në një intervistë me “Daily Mirror” foli për karrierën, luftën kundër sëmundjes dhe vendimet e reja që kishte marrë pasi mundi kancerin.

“Unë vetëm filluar të planifikojnë më mirë kohën time sepse u bëra më i vetëdijshëm se sa pak kohë kam”, tha aktori.

Ai gjithashtu foli për mënyrën se si ndihej pasi mundi kancerin e fytit që ishte në fazën e katërt. Është diagnostikuar në vitin 2011 dhe rimëkëmbja zgjati deri në vitin 2013 dhe këtë e cilësoi fitore dhe rilindje.

Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ylli i shumë filmave të mëdhenj thotë se prioritetet njerëzore ndryshojnë kur kancerin shpërthen.

“Që atëherë unë e shoh botën shumë më ndryshe. Çdo gjë është e pastër dhe më e bukur. Tani më shumë unë e vlerësoj gruan time, martesën dhe fëmijët tanë”, thotë Michael, i cili është tashmë 18 vjet është i martuar me aktoren Catherine Zeta-Jones.

Pas 18 vjet martese, Michael Douglas: Dashuria mes meje e Catherines po rritet dita-ditës Pas 18 vjet martese, Michael Douglas: Dashuria mes meje e Catherines po rritet dita-ditës

Ata kanë dy fëmijë, djalin Dylan dhe vajzën, Carys. Në disa intervista të mëparshme ka folur për martesën e tyre të suksesshëm me Catherinen dhe theksoi se dashuria për të vazhdon të rritet nga dita në ditë.

“Ne kohët e fundit festoi 18 vjetorin dhe dashuria jonë vetëm vazhdon të rritet. Unë mendoj se fakti që ne punojmë në të njëjtën biznes, na bashkon dhe na mban së bashku”, ka thënë Michael.

Ndryshe, dyshja është duke punuar në projekte të ndryshme filmike që do të shfaqen gjatë këtij viti kalendarik. /Telegrafi/