Nëse duam të eliminojmë dhimbjen, është e nevojshme të forcojmë muskujt e shpinës dhe të përmirësojmë qëndrimin, ndërsa kjo arrihet më së miri me ushtrime

Dr. Jo është një fiziatre me përvojë shumëvjeçare, që ndan ushtrime në kanalin e saj në YouTube, me të cilat mund të na ndihmojnë të heqim qafe shqetësimin dhe ndjenjën e shtangësisë, transmeton Telegrafi.

Këto lëvizje, në dukje të thjeshta, mund të na lehtësojnë ndjeshëm dhimbjen dhe të na ndihmojnë të funksionojmë normalisht.

Për t’i bërë këto ushtrime do të keni nevojë vetëm për një shirit dhe një top fitnesi.

Ky trajnim përbëhet nga 10 ushtrime dhe është e nevojshme t’i bëni çdo mëngjes.

Reklama

Shikoni si duken në videon në vijim:

/Telegrafi/