Nuk janë të shumtë në numër, por edhe meshkujt shqiptarë kanë provuar t’i thyejn tabut dhe të pozojnë nudo.

Edhe pse më shumë në këtë drejtim njihen femrat shqiptare, janë vetëm tre meshkuj shqiptar të cilët kanë pasur guximin të shfaqen lakuriq në sesione fotografike, shkruan Magazina.

Reklama
A është ky mashkulli më i bukur në botë? A është ky mashkulli më i bukur në botë?

Numri i vogël i meshkujve shqiptar që kanë provuar këtë eksperiencë, tregon se shqiptarët ende nuk janë gati në këtë drejtim.

Jovan Tafa, është me origjinë nga qyteti i Lushnjës në Shqipëri, ai kishte filluar të merret me modeling në vitin 2010, ndërsa kohët e fundit është duke çmendur aziatikët me fotot e tij nudo.

Reklama

24 vjeçari kryesisht ka bërë emër në kontinentin aziatik, kryesisht në Kinë.

meshkujt 1

Valer Kolnikaj, një ish-banor i Big Brother Albana, kishte fituar famën vetëm pasi doli nga shtëpia e famshme shqiptare, ai kishte bërë disa foto nudo dhe u përfol shumë për të.

Reklama

Sot të gjithë e njohin, “Valeri që ka pozuar nudo”.

meshkujt 2

Ani Saliasi i lindur në Tiranë në vitin 1985 por i rritur në Shtetet e Bashkuara, Ani ka treguar “guxim” kur kishte pranuar të realizonte setin e tij fotografik nudo, ndoshta kjo për faktin se ka jetuar larg një vendi me mentalitet më ndryshe se ai në Shqipëri.

Reklama

Ani merret me fitnes dhe është trajner i kësaj fushe si dhe është pjesë e Forcave Airore të SHBA-së, format e tij trupore ka bërë që ai të njihet edhe në fushën e modës.

meshkujt 3