LAJMI I FUNDIT:

Meshkujt me grupin e gjakut zero konsiderohen dashnorët më të mirë

Meshkujt me grupin e gjakut zero konsiderohen dashnorët më të mirë
(Foto: Best Life)

Hulumtimet e reja tregojnë se meshkujt me grupin e gjakut A, B ose AB kanë deri në katër herë më shumë gjasa të vuajnë nga impotenca ose disfunksioni erektil sesa meshkujt me grupin e gjakut zero.

Reklama

Gjetjet janë veçanërisht të rëndësishme pasi vlerësohet se më shumë se gjysma e të gjithë meshkujve kanë grupin e gjakut zero, grupin A, B ose AB, dhe mezi 40 për qind e meshkujve të grupit zero.

Shkencëtarët thonë se ky fakt mbështetet nga hulumtimet e mëparshme që tregojnë se grupi i gjakut ndikon edhe në rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës, transmeton KP.

Grupi i gjakut zero tregon atë që i bën të dashuruarit më të mirë. Karakteri i tyre është i tillë që ata më mirë do t’i mohojnë vetes kënaqësinë vetëm për të arritur plotësisht nivelin e dëshiruar në sytë e partnerit të tyre.

Njerëzit me grupin e gjakut zero bëjnë mirë në situata që kërkojnë të menduarit dhe arsyetimin jashtëzakonisht logjik.

Ata janë optimistë, të përgjegjshëm dhe të ndërgjegjshëm. Megjithatë, ata kanë edhe pikat e tyre të dobëta, domethënë stresin dhe mërzinë. Adrenalina është ajo që i bën ata të gjallë, sa më aktivë të jenë, aq më pozitivë janë.