LAJMI I FUNDIT:

Grupi i gjakut

17 Artikuj

Meshkujt e grupeve të gjakut A, B ose AB janë katërfish më të prirë të vuajnë nga impotenca

Meshkujt e grupeve të gjakut A, B ose AB janë katërfish më të prirë të vuajnë nga impotenca

Shëndetësi Lajme
Grupi i gjakut më rezistues ndaj sëmundjeve

Grupi i gjakut më rezistues ndaj sëmundjeve

Shëndetësi Lajme
Meshkujt me grupin e gjakut zero konsiderohen dashnorët më të mirë

Meshkujt me grupin e gjakut zero konsiderohen dashnorët më të mirë

Lifestyle
Cili çaj do të jetë ideal për ju përcaktohet nga grupi juaj i gjakut

Cili çaj do të jetë ideal për ju përcaktohet nga grupi juaj i gjakut

Të tjera
Grupi i gjakut ndikon në rrezikun e goditjes së hershme në tru

Grupi i gjakut ndikon në rrezikun e goditjes së hershme në tru

Shëndetësi Lajme
Mushkonjat dhe preferencat për pickim

Mushkonjat dhe preferencat për pickim

Këshilla për kafshët
Temperamenti i një gruaje zbulohet sipas grupit të gjakut

Temperamenti i një gruaje zbulohet sipas grupit të gjakut

Lifestyle
Grupet e gjakut që kanë më shumë gjasa të përjetojnë sulm në zemër 

Grupet e gjakut që kanë më shumë gjasa të përjetojnë sulm në zemër 

Shëndetësi Lajme
Grupi i gjakut zbulon se cilat femra janë më xheloze

Grupi i gjakut zbulon se cilat femra janë më xheloze

Lifestyle
Profili juaj psikologjik bazuar në grupin e gjakut

Profili juaj psikologjik bazuar në grupin e gjakut

Shëndetësi Lajme
A janë disa grupe gjaku më rezistente ndaj coronavirusit?

A janë disa grupe gjaku më rezistente ndaj coronavirusit?

Nga Bota
A rrezikohet fëmija nëse prindërit kanë të njëjtin grup gjaku?

A rrezikohet fëmija nëse prindërit kanë të njëjtin grup gjaku?

Këshilla mjekësore
Kinezët kanë ardhur deri te një zbulim, personat me grupin A të gjakut janë më të ekspozuar nga coronavirusi – ata me 0 shumë më rezistent  

Kinezët kanë ardhur deri te një zbulim, personat me grupin A të gjakut janë më të ekspozuar nga coronavirusi – ata me 0 shumë më rezistent  

Nga Bota
Grupi i gjakut përcakton suksesin në punë

Grupi i gjakut përcakton suksesin në punë

Lifestyle
Grupi i gjakut, përcakton temperamentin, karakterin dhe gjetjen e partnerit të jetës

Grupi i gjakut, përcakton temperamentin, karakterin dhe gjetjen e partnerit të jetës

Lifestyle
Kjo mund t’ju ndihmojë: E ardhmja e lidhjeve emocionale në bazë të grupeve të gjakut!

Kjo mund t’ju ndihmojë: E ardhmja e lidhjeve emocionale në bazë të grupeve të gjakut!

Lifestyle
Më në fund e zbuluam: Këta lloj njerëzish pickohen më shumë nga mushkonjat!

Më në fund e zbuluam: Këta lloj njerëzish pickohen më shumë nga mushkonjat!

Të tjera