LAJMI I FUNDIT:

Menaxhoje banesën kudo që të jesh me sistemin “Smart Home”!  

Menaxhoje banesën kudo që të jesh me sistemin “Smart Home”!  

A ka më mirë se kudo që të jesh me pas në menaxhim banesën tënde, një lehtësim i madh për ju kur jeni larg shtëpisë.

Kjo mundësi e artë është e mundshme përmes sistemit “Smart Home” ose “shtëpi e mençur”. Përmes këtij sistemi ju mund të menaxhoni pajisjet tuaja shtëpiake kudo që ndodheni përmes telefonit dhe nuk keni nevojë të kontrolloni në mënyrë manuale.

Me një fjalë ky sistem ka lehtësuar jetën tuaj, eh ky sistem mbreslënës është i instaluar në kompleksin Linda Premium Residence nga Al Trade.

Sistemi “Smart Home” i instaluar në banesat e Linda Premium Residence është i sofistikuar dhe ju mundëson t’i kontrolloni dhe monitoroni nga telefoni juaj:

– Temperaturën e dhomës
– Dritat
– Reletat
– Kamerat, etj.

Një sistem i tillë padyshim se sjell shumë përfitime për pronarin e banesës, siç janë siguria më e lartë, shpenzimet më të ulëta, ndjenja e papërshkrueshme e modernizimit, etj.

Prandaj, nëse veç dëshironi të blini banesë që i përmbushë të gjitha standardet evropiane, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com

www.altradecenter.com

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Çfarë po ndryshon për pensionistët në Gjermani?

Botë
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Fondi i Efikasitetit të Energjisë në Kosovë (FKEE) shpall thirrje për firma konsulete të energjisë në Kosovë

Ekonomi
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Kalo në kategori