Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se ministri Armend Mehaj mbrëmë ka udhëtuar për vizitë zyrtare dyditëshe në SHBA.

Sipas njoftimit thuhet se ministri Mehaj, së bashku me kryeministrin, Albin Kurti, përveç tjerash, do të priten nga autoritetet më të larta shtetërore politike dhe ushtarake të Shtetit të Iowa-s.

“Republika e Kosovës dhe shteti i Iowa-s, kultivojnë partneritetin e ngushtë ndërshtetëror tashmë mbi një dekadë dhe vizita përkatëse është në funksion të forcimit të mëtejmë të këtij partneriteti”, thuhet në njoftim. /Telegrafi/