“Maqedonia Bllokon” në përputhje me aktivitetet për bllokada dhe protesta sot, ditë e shtunë, do të bllokojë dhe protestoj kundër ndryshimeve kushtetuese në 40 komuna të Maqedonisë, nga ora 13:00 deri në orën 15:00. Bllokadat janë të paraqitura edhe në MPB, njofton Telegrafi Maqedoni.

“Maqedonia Bllokon e konfirmon qëndrimin e saj se ky është momenti që të gjithë forcat patriotike dhe kombëtare e kanë obligim që të luftojnë kundër ndryshimeve kushtetuese”, thuhet në deklaratë.

Nga atje bëjnë thirrje që Zoran Zaev dhe Oliver Spasovski të bëhen të kujdesshëm dhe të mos provokojnë si në rastet e bllokadës në rrugën Ohër-Strugë dhe Kërçovë-Ohër./Telegrafi/