LAJMI I FUNDIT:

Lule në një ëndërr: Çfarë do të thotë një trëndafil dhe çfarë do të thonë një jargavan, bozhure ose orkide?

Lule në një ëndërr: Çfarë do të thotë një trëndafil dhe çfarë do të thonë një jargavan, bozhure ose orkide?
dreamstime

Lule në ëndrra kanë një kuptim shumë pozitiv, sepse është një simbol i gjërave të bukura – i lumturisë, bukurisë dhe dashurisë

Por lulet gjithashtu kanë dy kuptime, kështu që ato gjithashtu mund të simbolizojnë kalueshmërinë e një marrëdhënieje, transmeton Telegrafi.


Ekzistojnë tri pyetje që një ëndërrimtar duhet t’ia bëjë vetes nëse ëndërron lule:

1. Cilat janë lidhjet e mia me këto lule – dashuri, sëmundje, erë të pakëndshme, kopshtari, dasmë …
2. Si u ndjeva për shkak të luleve në gjumë? A ishit të lumtur, të trishtuar, të shqetësuar, të pavendosur?
3. Çfarë ngjyre ishin lulet?

Kuptimet dhe ëndrrat për lulet:

Orkideja – është një simbol i pasionit. Në ëndrra tregon një marrëdhënie pasionante dhe të fuqishme që ju pret.

Jargavani – Dashuri rinore. Të pafajshëm dhe të virgjër, por potencialisht të dhimbshëm.

Bozhure – Në ëndrra ai paralajmëron turpin. Bëni kujdes në një lidhje dashurie dhe mos u besoni shumë të gjithëve.

Lule jogjethërënëse – Një takim i papritur dashurie ju pret.

Tulipani – Kini kujdes. Jo gjithçka është siç duket në shikim të parë.

Zambaku – Është një simbol i pafajësisë dhe i referohet bukurisë së një marrëdhënie dashurie ose pafajësisë së një partneri.

Luleshqerre – Lotët ju presin.

Trëndafilat – Lajmëroni ardhjen e një periudhe më të mirë.

Trëndafili i kuq – Romancë, epsh, pasion.

Trëndafili i bardhë – Pafajësia dhe misteri.

Trëndafili i verdhë – Tradhtia dhe xhelozia, ndoshta në miqësi.

Trëndafili rozë – Dashuria e re është në horizont.

Lule blu – Ju aktualisht jeni në një udhëtim shpirtëror në kërkim të identitetit dhe dëshirave tuaja.

Kultivoni lule – Lajmëron fitimet e parave të gatshme.

Buqetë me lule – Shoqërimi me miqtë, familjen, por potencialisht një dashuri e re.

/Telegrafi/