Hristijan Mickoski dhe OBRM-PDUKM të mos pengojnë, por të përkrahin ardhmërisë së shtetit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Zgjidhja e çështjes së emrit që për 25 vite e ka tërhequr zvarrë Maqedoninë, pos mbron interesat shtetërore dhe kombëtare, mbron edhe përforcon identitetin maqedonas njëherë.

E gjithë bota demokratike, SHBA-të, Komisioni Evropian, Parlamenti Evropian, NATO, Britania e Madhe, Austria, Bullgaria, drejtuan përgëzime për marrëveshjen e arritur dhe përshëndetën lidershipin e dy vendeve.

Në interes të qytetarëve dhe të OBRM-PDUKM-së, si dhe të gjitha subjektet politike në vend që të bashkohen rreth interesave shtetërore dhe kombëtare.

Ajo është përkrahje për prosperitet në vendin tone, ajo është përkrahje për të ardhmen e Maqedonisë.

OBRM-PDUKM dhe Hristijan Mickoski duhet të thonë PO për referendum në të cilën qytetarët do ta kenë fjalën e fundit.

Hristijan Mickoski duhet të tregojë pjekuri dhe përgjegjësi dhe të thotë po për zgjidhjen që siguron anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe anëtare e plotë e Bashkimit Evropian./Telegrafi/