Xbox One ka vendosur ta lirojë ‘Jedi: Fallen Order’, duke e kthyer në çmimin që e ofronte për Black Friday dhe një ndër video lojërat më të mira, tani mund të blihet për 130 euro më lirë.

Të gjithë do të donin ta udhëhiqnin gjithësinë, apo thjeshtë një zonë më të vogël, ku do të bënin gjithë çfarë kanë dëshirë, mirëpo është e pamundur, transmeton Telegrafi.

Vetëm se këtë, mund ta ofrojë video-loja me protagonistin e famshëm Jedi, së paku në një mënyrë.

Star Ëars Jedi: Follen Order është një nga lojërat më të mira, që u lansua vitin e kaluar – derisa, është më e afërta që do t’ju mundësojë të arrini të ndjeheni si një Jedi i vërtetë.

Reklama
Reklama

Gjithashtu, po ofrohet me një tastiere nëpërmjet Xbox One X, gjë që është edhe më e pëlqyeshme.

Konsola Xbox One X, është më e fuqishmja që mund të gjendet për momentin në treg, derisa të del versioni i ri, në fund të këtij viti.

Mirëpo, nëse nuk jeni një adhurues i video-lojërave, megjithatë iu rekomandohet të blihet sepse është në lirim dhe e dëshmuar për të mirë. /Telegrafi/