Në këto ditë të ngrohta vere, secili nga ne ëndërron detin e plazhin. Por, përveç partnerit/es, shoqërisë apo familjes ku ka shoqërues më të mirë se sa një libër.

Pushimet e tuaja do të jenë të plota me ndihmën e imagjinatës së shkrimtarëve të njohur në mbarë botën.

Libraria ‘’Dukagjini”, ju prezanton ofertat e kësaj jave, komplete librash të cilat mund t’i bleni me zbritje.

Në këto sete të kombinuara me kujdes nga stafi i librarisë mund të gjeni librat e autorëve “bestseller” si Elif Shafak, Rhonda Byrne, George Orwell, Paolo Coelo, Napolon Hill e Ryan Holiday e shumë të tjerë.

Oferta për këto komplete librash mbaron ditën e dielë me datë 7 korrik.

Për të gjithë që nuk do të kenë mundësi të vijnë për të blerë këto sete dhe për t’i shtuar ato në biblotekën tuaj mos u brengosni sepse nga e hëna do të ketë oferta të tjera të ngjashme.

Libraria Dukagjini ju mirëpret!

Artikull i sponsoruar