Njëri ndër problemet e përhapura i cili godet meshkujt dhe partneret e tyre është edhe ereksioni i dobësuar

Kjo dukuri e rrezikshme mund të rrënojë dukshëm cilësinë e jetës, sepse arrihet deri te ulja e vetëbesimit dhe problemet psikike. Mirëpo, megjithatë, nuk është çdo gjë e errët.

Për të zbutur meshkujt këtë problem janë shpikur produkte dhe metoda të shumta të cilat mund të jenë shumë efikase. Lëngu i shëndetshëm nga natyra i cili me siguri ndihmon, transmeton Telegrafi.

Shegat janë pemë magjike dhe super-artikull të cilat janë shumë të popullarizuara pikërisht për shkak të përmbajtjes së madhe të mineraleve dhe vitaminave. Pos që përmirëson kujtesën, gjithashtu ngre humorin dhe zvogëlon sasinë e stresit.

Hulumtimet tregojnë që te meshkujt të cilët konsumojnë çdo ditë shega shton nivelin e tajitjes së testosteroneve, hormon i cili forcon afshin seksual, por edhe ndihmon në shtimin e masës muskulore.

Konsiderohet që lëngu i shegës është i pasur me antioksidante të cilat rrisin qarkullimin e gjakut të organit gjenital të mashkullit.

Te meshkujt ndikon ashtu që ua forcon mjekrën, ua thellon zërin, ndërsa potenca u është në nivelin i cili arrihet si kur merret viagra. Nga ana tjetër, te femrat, bashkë me afshin e fuqishëm gjenital, arrihet edhe deri te forcimi i eshtrave.

Kujdes me rastin e dozimit

The Urology Anals në publikim thekson që duhet të jeni të kujdesshëm nëse ky lëng kombinohet me barnat siç janë viagra dhe sildenafili.

Në të vërtetë, në disa raste ka ndodhur që ereksioni të zgjasë midis 5 dhe 8 orëve dhe ka qenë i nevojshëm intervenimi mjekësor në mënyrë që të zgjidhej ky problem.

Hulumtuesit konstatojnë që kjo ka ngjarë për shkak që lëngu i shegës ka bllokuar dy enzime (CYP3A4 dhe CYP2C9), të cilët janë përfshirë në metabolizëm të viagrës. /Telegrafi/