Një foto e një apartamenti në St Louis – Missouri është bërë virale, për shkak të dizajnit të saj unik.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një apartament i cili në të njëjtën “hapësirë” ka kuzhinën dhe banjën.

Në këtë apartament të veçantë prej rreth 20 metrash katrorë, tualeti, guaska dhe lavamani gjendet shumë afër njëra-tjetrës.

Siç thuhet më tej, reklama dhe fotografia për apartamentin prej rreth 700 dollarësh në muaj u shfaqën në disa faqe interneti dhe njerëzit patën reagime të ndryshme.

Disa njerëz mendonin se kombinimi ishte “i neveritshëm” ndërsa të tjerët “e pëlqenin atë”. /Telegrafi/

This photo from a rental ad provided by S.F. Shannon Real Estate Management LLC shows a toilet and bathtub in the kitchen of a 200-square-foot apartment in St. Louis. The toilet, bathtub, oven and sink all share a room. A St. Louis man is the new tenant of the tiny apartment. (S.F. Shannon Real Estate Management LLC via AP)