Ne të gjithë ndonjëherë jemi aq të lodhur sa do të preferonim të bënim një sy gjumë në këmbë.

Por shumicën e kohës ne disi e kalojmë ditën dhe e tërheqim veten në shtrat.

Ky ekip dështoi dhe ata ranë në gjumë në vendet më të këqija dhe ky është çdo vend ku dikush me celular fshihet, i gatshëm për të bërë një fotografi dhe për të regjistruar momente të turpshme dhe gazmore.

Shikoni imazhet e mëposhtme dhe jepni komentet tuaja. /Telegrafi/