Pa marrë parasysh jeni në lidhje apo të martuar, a dëshiron ai të eksperimentojë në krevat, ajo gjë është krejt njësoj

Disa dëshirojnë të ejakulojnë në çarçaf, disa në gjoks, ndërsa ka të tillë që dëshirojnë të ejakulojnë nëpër shpinë, transmeton Telegrafi.

Ja çfarë tregon kjo për ta:

Në çarçaf

… dhe betohet që ai do ta pastrojë! Ky personalitet do të thotë bën çdo gjë që të marrë kënaqësinë e vet.

Në fytyrë

Shikon tepër shumë pornografi, me siguri dëshiron të flasë fjalë “të ndyta” derisa bën seks, dhe do të lavdërohet para rivalëve se ku dhe si ka ejakuluar.

Në shpinë/në anus

Mund të tregojë shumë gjëra. Ose keni anusin më të mirë të cilin e ka parë, ose i frikësohet intimitetit dhe nuk dëshiron të shikohet sy më sy.

Në gojë

E qartë është që nuk ju trajton dashnore të veten.

Në stomak/në gilca

Më intime sesa në shpinë/anus, pos nëse nuk e ka nxjerrë penisin, që do të thotë që është i ngadalshëm dhe dembel.

Midis këmbëve

Nëse ejakulon nga ana e brendshme e kofshëve, ai është dashnor i rrezikshëm i cili dëshiron “të jetojë në zgripc”.

Në prezervativ

Material për mashkullin. Është i përgjegjshëm, i kujdesshëm dhe i kalkulueshëm.

Në gjoks

Gjithashtu është i varur nga pornografia, krejt njësoj me atë që dëshiron të ejakulojë në fytyrë.

Në dorë

Ose është i edukuar, ose turpërohet nga sperma e vet. Nuk do të lavdërohet para askujt.

Në çorape të cilën e mban nën krevat

Është adoleshent i cili masturbon shumë. Prandaj nuk është për t’u habitur nëse në dollap afër krevatit keni ndonjë nga lodrat seksi. /Telegrafi/