Në një konferencë për shtyp të mbajtur para selisë së OBRM-PDUKM-së, zëdhënësi i LSDM-së, Kostadin Kostadinov akuzoi Hristijan Mickoski se pranoi ishte takuar me një prej të dyshuarve në rastin “Haraçi”, të lartpërmendurit Zoki Kiçec.

Kostadinov i bëri thirrje Hristijan Mickoski që të dalë para qytetarëve dhe të pranojë se u takua me Nikolla Gruevski në Hungari.

“Me kë po bashkërendon Mickoski për të parandaluar integrimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO dhe BE? Roli i Mickoskit konfirmohet në një farë mase. Përpjekjet e tij për të mbrojtur krimet e manjatëve të regjimit të OBRM-PDUKM-së nuk do të kenë sukses. Me siguri nuk do të ketë sukses në pengimin e drejtësisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, dhe as përpjekjet e saj të forta për të penguar integrimin në NATO dhe BE”, zëdhënësi i LSDM-së, Kostadin Kostadinov./Telegrafi/