Sonte nga ora 20:00 në #TelegrafiSpaces në Twitter do të diskutohet për krizën me energji elektrike dhe ku është Kosova në këtë aspekt.

– A ka krizë globale energjetike?
– Çka po ndodh në Kosovë, rajon e botë?
– Cilat janë alternativat e Kosovës?

Për të diskutuar të ftuar janë:

Visar Azemi – Balkan Green Foundation
Lulzim Syla – kompania “Elen”
Arlind Gjikolli – Telegrafi.com

Debati do të moderohet nga kyredaktori i Telegrafi.com, Muhamet Hajrullahu.

Për t’u bërë pjesë e këtij diskutimi, kliko KËTU.