LAJMI I FUNDIT:

Kriza energjetike

651 Artikuj

Gjermania po e konsideron uljen e taksës së energjisë elektrike me 95 për qind

Gjermania po e konsideron uljen e taksës së energjisë elektrike me 95 për qind

Botë
Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Subvencionimi energjisë elektrike, ekspertët e ekonomisë po e konsiderojnë si formë të gabuar

Energjetika
ASK: Mbi 80 për qind e familjeve në Kosovë kanë përdorur drurin si lëndë djegëse për ngrohje kurse 18 për qind gazin

ASK: Mbi 80 për qind e familjeve në Kosovë kanë përdorur drurin si lëndë djegëse për ngrohje kurse 18 për qind gazin

Energjetika
Aliu: Qytetarët nuk do të kenë nevojë që të pajisen me leje ndërtimore për vendosjen e paneleve solare për konsum familjar

Aliu: Qytetarët nuk do të kenë nevojë që të pajisen me leje ndërtimore për vendosjen e paneleve solare për konsum familjar

Energjetika
MF-ja lanson programin për subvencionimin e faturave të rrymës – përfitues do të jenë konsumatorët me aftësi të kufizuara, prindërit vetushqyes dhe pensionistët

MF-ja lanson programin për subvencionimin e faturave të rrymës – përfitues do të jenë konsumatorët me aftësi të kufizuara, prindërit vetushqyes dhe pensionistët

Energjetika
Qeveria gjermane nuk arrin të pajtohet për subvencionimin e energjisë elektrike

Qeveria gjermane nuk arrin të pajtohet për subvencionimin e energjisë elektrike

Botë
BE jep 72 milion euro për përballimin e pasojave socio-ekonomike të krizës energjetike në Shqipëri

BE jep 72 milion euro për përballimin e pasojave socio-ekonomike të krizës energjetike në Shqipëri

Shqipëri
Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Edhe Hetemi i Leposaviqit i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në këtë komunë

Energjetika
Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Energjetika
Murati fajëson opozitën për bllokimin e Kuvendit për projektin e Ngrohjes Qendrore Solare

Murati fajëson opozitën për bllokimin e Kuvendit për projektin e Ngrohjes Qendrore Solare

Energjetika
BE-ja kërkon që Kosova ta reformojë sektorin e energjisë

BE-ja kërkon që Kosova ta reformojë sektorin e energjisë

Energjetika
ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

ZRRE-ja tregon tri arsyet për gjobitjen e KEK-ut dhe KOSTT-it

Energjetika
Rizvanolli: Nuk kam informata zyrtare për gjobat e ZRRE-së ndaj KEK-ut dhe KOSTT-it

Rizvanolli: Nuk kam informata zyrtare për gjobat e ZRRE-së ndaj KEK-ut dhe KOSTT-it

Energjetika
Kriza energjetike dhe menaxhimi nga Qeveria – Kuvendi nuk e miraton raportin e Komisionit hetimor parlamentar

Kriza energjetike dhe menaxhimi nga Qeveria – Kuvendi nuk e miraton raportin e Komisionit hetimor parlamentar

Energjetika
Rizvanolli përmend të arriturat në KEK, nuk komenton arrestimin e Nagip Krasniqit

Rizvanolli përmend të arriturat në KEK, nuk komenton arrestimin e Nagip Krasniqit

Energjetika
Haradinaj: Kryeministri ka mbrojtur njeriun e korruptuar e jo prokurorin, Kurti është shefi i të korruptuarve

Haradinaj: Kryeministri ka mbrojtur njeriun e korruptuar e jo prokurorin, Kurti është shefi i të korruptuarve

Energjetika
Shala: Menaxhmenti i KEK-ut me mbështetjen e Ministrisë së Ekonomisë shfrytëzoi krizën për të treguar energji

Shala: Menaxhmenti i KEK-ut me mbështetjen e Ministrisë së Ekonomisë shfrytëzoi krizën për të treguar energji

Energjetika
LDK: Qeveria Kurti për dy vite ndau 100 milionë euro për rrymën në veri

LDK: Qeveria Kurti për dy vite ndau 100 milionë euro për rrymën në veri

Energjetika
Sekuestrohen edhe 20 pajisje të paligjshme të kriptovalutave në veri të Kosovës

Sekuestrohen edhe 20 pajisje të paligjshme të kriptovalutave në veri të Kosovës

Kronika e Zezë
Policia sekuestron 174 pajisje të kriptovalutave në veri

Policia sekuestron 174 pajisje të kriptovalutave në veri

Kronika e Zezë
Shtrenjtimi i rrymës paralajmërim edhe për ngritjen e çmimeve të produkteve të tjera në Kosovë

Shtrenjtimi i rrymës paralajmërim edhe për ngritjen e çmimeve të produkteve të tjera në Kosovë

Financa
Pavarësisht krizës energjetike, Gjermania mbyll tri centrale bërthamore

Pavarësisht krizës energjetike, Gjermania mbyll tri centrale bërthamore

Botë
Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e rrymës: E pa përballueshme, jemi lodhur

Qytetarët ankohen për shtrenjtimin e rrymës: E pa përballueshme, jemi lodhur

Energjetika
Vendos ZRRE-ja, rryma shtrenjtohet 15 për qind nga 1 prilli

Vendos ZRRE-ja, rryma shtrenjtohet 15 për qind nga 1 prilli

Energjetika