Komunikacioni në rrugët shtetërore në Maqedoni zhvillohet nëpër korsi të lagura.

Nga LAMM informojnë se intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar.

Ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë, respektim të sinjalizimeve rrugore dhe vozitje të kujdesshme sidomos në rrugët ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut./Telegrafi/