në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, në tri vitet e ardhshme, ajo shpreson se deri në 200 drone do të ndihmojnë në bartjen e postës në 50 rrugë të reja me Ishujt e Scilly, Ishujt Shetland, Ishujt Orkney dhe Hebridet të parët që do të përfitojnë.

Shërbimet e reja kanë nevojë për miratim nga Autoriteti i Aviacionit Civil (CAA).

Royal Mail ka testuar përdorimin e dronëve për disa kohë, me testimin më të fundit të mbajtur në prill në ishujt Shetland. /Telegrafi/