Një rregullore e vogël, pak e njohur, kishte një vlerë të jashtëzakonshme për banorët e një fshati si Drenova e Korçës, rreth 100 vite më parë.

Fjala është për menaxhimin e duhur të fshatit, që model duhet ta kenë shtetet e sotme shqiptare – Kosova dhe Shqipëria.

Në dokumentarin e mëposhtëm të gazetarit Marin Mema, mund të dëgjoni një histori e jashtëzakonshme për respektin, sakrificat dhe përpjekjet për ta bërë vendin më të mirë.

Për më shumë, shikojeni videon e postuar më poshtë për “Kushtetutën” që rregullonte më së miri çdo detaj për të mirën e banorëve të fshatit dhe të trashëgimtarëve të tyre. /Top Channel/