Logoja e re duhet të duket më moderne dhe të shoqërojë hapin në të ardhmen e elektrizuar të markës së makinave.

Peugeot ka prezantuar logon e saj të re.

Në vend të tërë luanit, në të ardhmen vetëm koka e një luani në formën e një steme do të përfaqësojë markën më të vjetër ekzistuese të makinave në botë.

Ka pasur 10 logo të Peugeot që nga viti 1850, logo e re është e njëmbëdhjeta.

Sipas Peugeot, ajo duhet të qëndrojë për inovacionin dhe ndryshimin në kompani: “Tranzicioni i energjisë është në zemër të strategjisë për një të ardhme të qëndrueshme”, tha kompania në një njoftimi për shtyp. /Telegrafi/