Kjo Audi është si një sensor nxehtësie, ai i përgjigjet ndryshimit më të vogël të temperaturës.

Në DipYourCar, ata vendosën të luanin me ngjyrat e një Audi-e.

Megjithëse mundësitë janë të pashtershme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e nuancave, ata zgjodhën një efekt vërtet të veçantë.

Kjo është një ngjyrë e ndjeshme ndaj temperaturës, e cila bazohet në kristale të lëngshme të ndjeshme ndaj temperaturës që ndryshojnë ngjyrën në varësi të temperaturës, transmeton Telegrafi.

Si rezultat, bojëra të tilla janë shumë më të ndjeshme ndaj ndryshimit të temperaturës sesa ato të bazuara në pigmente termokromike.

Audi mori tetë shtresa të veshjes speciale, dhe pastaj ata e nxorën në diell.

Shpejtësia me të cilën ndryshon ngjyra e makinës është joreale, pothuajse sikur po e shikoni përmes një aparati termik. /Telegrafi/